dinsdag 23 februari 2010

Bourjois - Healthy Mix FoundationIk moet zeggen, Bourjois is nooit mijn lievelingsmerk geweest. Maar ik heb ook nooit een foundation van dit merk gehad. Wel veel positiefs erover gehoord. En toen hoorde dat Bourjois met deze nieuwe foundation kwam, werd ik wel nieuwsgierig. Vruchten in foundation? Hmmm, vreemd, maar wel aantrekkelijk. Ik kon het dus ook niet in de winkel weerstaan. Het is altijd lastig om zelf de kleur te kiezen. Bij Douglas of Sephora wordt je er altijd bij geholpen. Maar ik heb toch een poging gewaagd... en guess what? Het is me gelukt! Nummer 54 (Beige) bleek mijn ideale kleur te zijn! Foundation past zich ook een beetje aan op de huid, waardoor je geen randen en kleurverschillen ziet. Het is echt heel licht, het lijkt of je huid eronder kan ademen. Maar tegelijk tijd dekt het helemaal niet slecht. Het is niet zo dik, maar kleine rode plekjes verbergt het perfect. Deze foundation geeft je een hele frisse uitstraling en het ruikt heeeeerlijk! Fruit, fruit, fruit! Materen doet het helaas niet, maar het blijft wel de hele dag zitten. Dus een beetje matterende basis eronder en klaar is de ideale make-up! Super, ik ben er serieus helemaal weg van! Nooit gedacht, maar het is echt waar. Ik denk er zelfs aan om de healthy mix concealer te gaan kopen, al zou het alleen voor de geur zijn... mmm....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten