vrijdag 26 februari 2010

Deze week opgemaakt...

Deze week gingen er een paar beauty-producten doorheen. Zo heb ik periodes waarin opeens van alles op is. Dit betekent wel dat het helemaal getest is, het zijn spulletjes waar ik een duidelijk mening over heb gekregen. Deze week heb ik afscheid genomen van...Rituals - Magic Touch (ultra rich, whipped body cream)

Een heeeeerlijk body cream, die niet alleen heerlijk fris rook, maar ook mijn huid verwende. Het leek wel een beetje op slagroom, zo licht en luchtig was ie wel (maar natuurlijk niet zo slagroom-achtig als whipped cream van Sephora van afgelopen Kerst!). Deze crème was heel romig. Je voelde dat er inderdaad allerlei oliën in zaten, maar je huid werd er zeker niet vettiger van. Een echte verwennerij!Calvin Klein - Secret Obsession

Dat is echt zo'n geur waar je gelijk op verliefd wordt. Warm, sensueel, een beetje kruidig. Meer een avond-geur, maar voor mij was het ook heerlijk voor overdag. Het is voor een vrouw met een beetje pit, maar ook weer voor iemand die een zachte kant heeft. I loved it.Pantene Pro-V - Conditioner voor krullend haar

Eigenlijk weet ik niet precies hoe deze lijn heet. Ik weet wel dat het niet in Nederland verkrijgbaar is. Wel in Duitsland, waar ik het ook gekocht heb op advies van mijn collega (naja, eigenlijk heb ik haar tip stiekem gejat). Het is een lijn voor krullend/golvend haar en de kleur van het etiketje is rood. Me haar werd er inderdaad veel zachten en levendiger van. De geur is heerlijk en het effect was het zeker waard. Niet dat er opeens veel meer krullen in me haar zaten, maar het pluisde een stuk minder en het zag er gewoon gezonder uit. Nu heb ik shampoo van deze lijn nog over, maar ik heb zo'n vaag vermoeden dat deze vol met sulfaten zit... dus ben ik daar eigenlijk niet zo blij mee. Deze conditioner is dan wel weer heel fijn, vooral voor de prijs (nog niet eens 3 euro, geloof ik).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten