zaterdag 27 februari 2010

Favoriete webshops

Hieronder een vijf-tal webshops waar ik eens/vaak iets besteld heb en waar ik eigenlijk heel tevreden over ben. Ik ben sowieso helemaal gek van exclusieve beauty-spulletjes, dus zijn dit wat mij betreft echt DE aanraders.

HairBeautyShop.nlDeze shop kwam ik heel toevallig tegen toen ik opzoek was naar verkooppunten van het merk SexyHair. SexyHair is een heel fijn merk van professionele haar producten. Het zijn dan ook prodcuten die doen wat ze beloven. Mijn pakje van deze shop was best snel afgeleverd, binnen 1-2 dagen. Wel schattig dat me adres met de hand geschreven was. In me pakje zaten ook nog 2-3 monsters van SexyHair, waar ik heel blij mee was. Loved it!

Haarshop.nlHaarshop ken ik al een tijdje. Deze webwinkel verkoopt verschillende merken haarverzorgingsproducten, waaronder Sebastiaan, Tigi, Alfaparf en Wella SP. Het is echt zo'n winkel waar je genoeg keuze hebt en waar je van alles wilt uitproberen! Waarschuwing voor diegene die van hebbe!-syndroom last hebben. Binnen enkele dagen is mijn pakje binnen en het zit er allemaal netjes uit. Alleen jammer dat er geen monsters bij zitten, maar ach, de inhoud van me pakje is al genoeg reden voor blijheid. Deze website verkoopt ook aan de kappers en zo, dus verpakkingen van groot formaat kun je daar ook vinden.

NewPharma.beJa-ja, een Belgische website. Ik was heel nieuwsgierig over merken als Avene, Bioderma (let op: het is iets heel anders dan de welbekende Biodermal) en Caudalie, omdat ik daar veel goede dingen over gehoord heb. Het zijn verzorgingsproducten die normaal bij de apotheken verkocht worden, maar helaas niet in Nederland. In Belgiƫ wel! Bezorgkosten stellen niks voor, het is net zo als in Nederland. Als je boven een bepaald bedrag bestelt, dan is het volgens mij zelfs gratis. Qua producten - keuze genoeg! Mijn pakje werd binnen enkele dagen bezorgd en er zat en lief tasje bij met mini-producten van Caudalie - heel schattig! Het zijn echt super goede merken en het is zeker de moeite waard om deze uit te proberen.

YvesRocher.nlSinds de winkel van Yves Rocher (wie kent het niet) hier in de buurt dicht is gegaan, heb ik besloten om zo nu en dan spulletjes via internet te kopen. Op de website kun je gemakkelijk alles vinden en er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Plus dat er in je pakje altijd een leuk extraatje bij zit. Bij een bestelling van minstens 25 euro zijn er geen bezorgkosten, heel laagdrempelig dus. Beauty-producten zelf zijn ook goedkoop (en daardoor zeker niet slecht), dus is het zeker een budget-aanrader.

Victoria's Secret.comAnd last but not least, de site van Victoria's Secret. Dit merk staat bekend om prachtige lingerie, maar op de website tref je ook heeeeeerlijk beauty-producten aan. Vooral bad-spulletjes zijn echt een aanrader! Tja, je moet er wat voor over hebben, want het moet helemaal uit Amerika komen, maar dan krijg je ook wat. Klantenservice is trouwens ook prima. Mocht je pakje ergens verdwaald zijn, dan hebben ze daar altijd een oplossing voor. Het wordt dan ook in elk mailtje herhaald hoe belangrijk klantenservice voor hen is. En in elk pakje zit een nieuwe catalogus van VS bij. Heerlijk om even door te bladeren. Zo kom je Doutzen ook een paar keer tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten