dinsdag 16 februari 2010

Hema verzorgingsproductenHema verzorgingsproducten... Nooit gedacht dat ik het zou proberen. Vorig jaar december ging ik naar een feestje met een hotel-overnachting en toen wij al weg waren kwam ik erachter dat ik alleen me make-up mee had. Dus totaal geen verzorging! Drama! Ik kon toch niet met make-up op gaan slapen? En zeep op de huid is toch geen fijn gevoel...brrr. Ik moest toevallig langs de Hema om een eyeliner te halen en toen had ik gelijk een paar verzorgingsproducten gekocht... namelijk: shampoo + conditioner voor droog haar (voor maar 1 euro!), dagcreme voor gecombineerde huid, lotion voor vette huid en tissues om je make-up te verwijderen (voor gevoelige huid). Alles bij elkaar kostte geloof ik nog geen 20 euro, wat opzich al een koopje is! Ik moet zeggen, ik verwachtte niet veel van deze spulletjes. Zelf gebruik ik iets duurdere merken, maar heb niks tegen goedkope merken. Ben altijd blij om verrast te worden met de goede kwaliteit voor een zacht prijsje. Maar wat een teleurstelling! Shampoo en conditioner werken totaal niet. Mijn haar wordt wel gereinigd, maar het is niet mild en ook niet verzorgend. Dagcreme heb ik laatst nog weg moeten gooien. Mijn huid voelde daarna te droog aan en reageerde er gewoon niet zo fijn op met allemaal rode vlekjes enzo. Tissues zijn opzich wel oke, make-up wordt goed verwijderd en ze zijn vrij mild. Lotion... ruikt lekker vries, maar droogt wel een beetje uit, ach ja, kan ermee door. Jammer, hoor! Terwijl de make-up van Hema verder prima is. Die nieuwe eyeliner werkt heel goed en is super makkelijk aan te brengen. Mijn conclusies heb ik dan wel weer getrokken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten