zondag 28 februari 2010

My daily routineVeel mensen zijn 's ochtends binnen no time klaar met hun zogenaamde daily-beauty-routine. Ik niet. Mijn ochtend routine gaat dan wel weer ten koste van mijn slaap (ach ja, gewoon wat eerder naar bed), maar ik vind het niet eens zo erg. Ik wordt er juist goed wakker van en mijn dag begint gelijk goed. Even kort over mijn routine dus...

Onder de douche>> douchegel, 1x per week scrub over me hele lichaam. Shampoo + conditioner/masker - om de dag. 2-3x per week een masker voor mijn gezicht.. Jaja, onder de douche, ik sta er toch lang genoeg onder. Plus dat klei-maskers niet hard zullen worden, je huid zal er niet trekkerig gevoel aan overhouden, maar alle ingredi├źnten worden wel naar binnen "gezogen".

Na het douchen>> bodylotion! Heerlijk. Ik heb er altijd een paar van staan, zodat ik 's ochtends keuze kan maken, wat weer afhankelijk van me bui is. Dan even aankleden en ik ben klaar voor het belangrijkste onderdeel...

Make-up>> en dan begint het feest pas! Ik ga er helemaal voor zitten en er stromen vanzelf idee├źn binnen. Het opmaken van mijn ogen kost de meeste tijd. Alles bij elkaar zit ik zo'n 30-40 minuten voor de spiegel... idioot, ik weet het, maar ik geniet. De laatste tijd probeer ik steeds iets makkelijks voor me ogen te verzinnen, maar dan wordt het weer te uitgebreid en dan zit ik weer in de knoei met het "blanden"... maar goed, nu heb ik mijn simpel daily look al bijna helemaal onder de knie (voor de dagen dat ik echt tijd te kort kom). Daarna een beetje parfum op en I'm ready to go.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten