maandag 15 februari 2010

Young passion for make-up

Ik zit af en toe op YouTube beauty-filmpjes te bekijken (tja, waar haal je anders de beste inspiratie vandaan). Toevallig kwam ik vandaag deze tegen. Het begon zo schattig! Wat een lief meisje! Maar eerlijk gezegd vind ik het qua make-up te veel van het goede... Ogen - prima, als ze zo graag wil opvallen. Lipgloss - staat altijd schattig. Maar foundation?! Kom op... en dan ook nog eens een concealer... Toen ik net zo oud was deed ik ook wel stiekem aan make-up (maar dan ook echt stiekem, in de badkamer, met spulletjes (lees: met name lipsticks) van me oma), maar achteraf was het maar goed dat ik er pas later mee begonnen was. Jonge huid heeft geen make-up nodig, vooral het huidje dat niets te verbergen heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten