zondag 28 maart 2010

BOI: Wil jij echt een strakke buik?

Best of Internet (BOI) - nieuwe rubriek, waarvoor ik allerlei artikelen van de andere websites ga verzamelen. Dit keer tips voor een strakkere buik! Niet echt make-up gebonden, maar wel beauty-licious :)

"Wil jij een strakke buik? Dan moet je er wel wat voor doen! Helaas krijg je een strakke buik niet vanzelf en als je het ├ęcht wil zit er niets anders op dan het trainen van je buikspieren. Gelukkig duurt het nog even voordat het zomer is, dus je hebt nog tijd genoeg om ze in topvorm te krijgen. Je hebt 3 soorten buikspieren, namelijk de rechte, de schuine en de dwarse buikspieren. Doe voor de verschillende buikspieren verschillende oefeningen. Wissel regelmatig de oefeningen af, dan is het niet zo saai. Zet je MP3 speler op met je favoriete muziek en ga meteen aan de slag. Nog een paar tips vooraf:

♥ Let er op dat je de oefeningen goed uitvoert. Je mag je buikspiertraining alleen in je buikspieren voelen. Dus niet in je rug, nek of ander deel van je lichaam. Dan doe je iets fout. Je kunt deze oefeningen thuis doen op op de sportschool
♥ Train je buikspieren niet iedere dag, 3 x per week is voldoende. Neem altijd een buikspierrustdag.
♥ Als je veel vet rond je middel hebt kan niemand je buiksperen zien. Door minder te eten en meer te bewegen val je af, waardoor je buikspieren zichtbaar worden. Geleidelijk afvallen werkt het beste.
♥ Hoe graag wil je het? Crunches, minder eten, zweten... Het is het allemaal waard als je straks je bikini aan trekt. Een kwestie van volhouden dus!

Sit-ups:
Hiermee verstevig je de bovenste buikspieren en de rugspieren.


Fiets oefening:
Met deze buikspieroefening train je al je buikspieren (met name de lage buikspieren) en je rug.


Enkel-Tikken:
Met deze buikspieroefening train je de lage buikspieren."


Voor precieze omschrijving van de "how to's" lees de volledige artikel. Lees ook de comments, daar staan ook nog handige tips in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten