woensdag 17 maart 2010

Nuxe en natuurlijke cosmeticaIk geloof dat apotheek-cosmetica echt mijn nieuwe fase is. Het hoeft niet per se bij apotheek te koop zijn, maar wel oorspronkelijk bedoeld zijn als (zoals Kiehl's). Mijn pakje van NewPharma is binnen en ik ben o-n-t-z-e-t-t-e-n-d blij met al mijn Nuxe spulletjes! Naast de crème die ik iets eerder beschreven heb, heb ik ook lipcrème uit dezelfde serie gekocht en ook een reinigingsgel voor gecombineerde huid (voor het reinigen 's avond, zacht maar wel diep reinigend). Eeeen ik heb natuurlijk gelijk monsters meegekregen. 2 proefjes van reinigende maskers van dezelfde serie als de reinigingsgel en een lotion van Bioderma (love!). Dussss kan niet wachten om alles uit te gaan proberen!

1 opmerking:

  1. Probeer zeker ook eens Avene uit :), vind het beter dan Nuxe. Ik hou ook v apotheekmerken!!

    BeantwoordenVerwijderen