dinsdag 2 maart 2010

Pigments - how to (en kennismaking met)Mijn eerste pigment-oogschaduw! Victoria's Secret Brilliant Shimmer Shadow in kleur golddust. Ik besloot om er toch een te kopen... ik was er wel heel nieuwsgierig naar. En ja hoor, het is prachtig! Hoe ik het heb aangebracht? Toen me oogmake-up klaar was, heb ik het toegevoegd als een soort extraatje. Boven op de wat mattere lichte oogschaduw. Ik heb een plat klein kwastje vochtig gemaakt met een fix-spray van MakeUpForever. Klein beetje pigment-oogschaduw in het dopje, deppen met het kwastje en met deppende bewegingen aanbrengen op het ooglid. En klaar is kees! Het houdt de hele dag lang en maakt je oogopslag gewoon net een stuk spannender. Hmmm nu denk ik dat ik die ook van de andere merken ga uitproberen... natuurlijk staat MAC op me verlanglijstje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten