vrijdag 19 maart 2010

Sephora-dagen tijdens prijzen circus

Sephora... I love it! Als je ook zo'n fan van dit merk/winkel bent, dan heb ik goed nieuws. Vanaf 27 maart t/m 3 april is deze super actie weer bij V&D:En dit betekent heeeeel veel make-up voor heeeeel weinig geld! Ben je nog niet zo bekend met make-up van dit merk? Hier zijn mijn persoonlijke aanraders:

>> Lipsticks en glosjes: Sephora heeft zoveel keuze van kleuren, texturen, glitters, matte varianten... voor elk wat wils!
>> Nagellakken: niet duur, wederom veel keuze en ze blijven vrij lang zitten ook.
>> Luminizer: roze base voor onder je make-up, een beetje hiervan op je wangen en onder je ogen, poeder daarboven en daar is je natural glow.
>> Losse oogschaduws/pigments: jaja, sinds dit mijn nieuwe hobby is, heb ik natuurlijk ook een potje bij Sephora gehaald... en ik vind het helemaal te gek! Super mooie kleuren en hele goede kwaliteit!
>> Oogschaduws: ook hier natuurlijk superrrrrrr veel kleuren, blijven lang zitten, nat en droog aan te brengen.

Ik zeg, sla je slag! Uiteraard ben ik niet de enige fan van Sephora make-up. Tijdens deze dagen is het bijna altijd mega druk in de stores en daarom is het echt aan te raden om er op tijd bij te zijn.

Trouwens, er is ook 25% korting op alle parfume. Dus zoek je nog een lekker geurtje, je weet waar je moet zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten