maandag 15 maart 2010

S.O.S. bij trekkerige huid

De laatste tijd voelt mijn huid heel trekkerig aan. Het is niet zo dat het er droog uitziet (lees: geen droge plekjes en geen schilfers-achtige dingen), maar het voelt een beetje droog aan... en het is gewoon trekkerig. Note: normaal is mijn huid vettig. Kortom, koud weer heeft een spoor achtergelaten. Ik merk dat een (diep) hydraterende crème niet meer genoeg is (zelfs niet in combinatie met een hydraterend serum). Ik heb dus duidelijk behoefte aan iets sterkers, iets wat (nog) dieper hydrateert, iets wat mij zal helpen tegen dat irritant trekkerig gevoel. Na lang zoeken op het internet heb ik gekozen voor Nuxe - Rêve de Miel® Ultra Comfortable Face Cream. De naam van deze crème zegt al genoeg (comfort door de toegevoegde honing-extracten!). Ik hoop er dus een zacht en rustig huidje van te krijgen. Ik ben erg benieuwd, want ik heb hem besteld (via NewPharm, zie artikel van een aantal dagen geleden). A review to come!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten