zaterdag 20 maart 2010

Weekend-look

's Weekends heb ik nauwelijks make-up op. Vooral op zondag. Als ik niks belangrijks te doen heb, dan is het mijn make-up vrije dag. Op zaterdag probeer ik het zo licht mogelijk te houden. Wat houdt het in? Hoe kun je er fris en verzorgd uitzien, zonder te veel make-up te gebruiken? Hierbij mijn tips:
1. De basis: een beetje foundation óf getinte dagcréme mengen met je hydraterende créme. Ik heb een getinte dagcréme die te donker uitvalt. Ik doe daar een druppeltje van op me handpalm, pak een beetje hydraterende créme op de vingertop, dep het voorzichtig in de dagcréme en doe het daarna op mijn gezicht. Het resultaat - egaal een frisogend huidje!
2. Ogen: eyeliner doet het altijd goed. Een mooi lijntje is vaak niet zo moeilijk, maar wel genoeg voor een sprekende oogopslag. Fijne verlengende mascara en klaar zijn je ogen.
3. Kleur-accenten: ik houd van opvallende make-up. Dus zodra mijn ogen vrij neutral zijn, krijg ik wel de neiging om meer kleur te gaan gebruiken. De oplossing - felle (maar goed uitgeblande) blush en kleurrijke lippenstift.
En klaar is de look! Simpel, snel en heerlijk fris.
     

Geen opmerkingen:

Een reactie posten