zaterdag 3 april 2010

Deze week opgemaakt...

Jaja, daar is ie weer. Deze week zijn weer een aantal producten opgemaakt. Hoewel.. sommige moest ik gewoon weggooien omdat ik ze niet meer goed vond. Let's start!
Rituals - Awareness Foaming Cleanser

De cleanser van Rituals, die (zoals alle producten van dit merk) heeeeerlijk ruikt. Deze geur voorziet je gelijk van een relaxed gevoel, zodat je met plezier je gezicht 's avonds gaat schoonmaken. Ik gebruikte deze alleen 's avonds, omdat ik voor 's ochtends lichtere cleansers prefereer. Deze cleanser verwijdert alle onzuiverheden en restjes make-up en maakt je huid zacht en schoon. Ook geschikt voor gevoelige huid.

Estee Lauder - Hydra Complete Multi-Level Eye Gel Creme

Deze oog-crème heb ik gekocht toen mijn oogleden extra gevoelig en geïrriteerd waren door een allergische reactie. Ik zocht iets wat de huid rondom me oogleden zou verzachten, hydraten en tegelijk tijd iets wat licht en fris zou aanvoelen. Toen is mij dit product geadviseerd en ik heb natuurlijk geen moment getwijfeld bij al mijn liefde voor dit merk. Het is inderdaad een licht en fijn product. Je huid wordt gevoed, gehydrateerd en je ogen zien er 's ochtends frisser uit. Het enige wat ik vergeten was is het letten op het houdbaarheidsdatum. Halfjaar na het openen. Nou, ik kon me echt niet meer herinneren wanneer ik dit crèmepje precies gekocht had. Het zou zomaar 1,5-2 jaar geleden kunnen zijn. Ik vond ook al een tijdje dat ie uitgewerkt was... hmmm, beter om geen risico's te nemen vooral met zulke gevoelige ogen, dus weg ermee! En nu ben ik dus oogcrème-loos! Komt wel weer ;)

Essence - Cream Gloss #04 Macadamia Nut & XXXL-shine lipgloss

Het eerste glosje was uit een oude collectie van Essence. Het rook heerlijk: noten, warmte, zoetigheid. Fijn glosje dat niet heel erg plakte, lang op je lippen bleef zitten en een mooi neutral kleurtje had. Deze lag in mijn auto en die deed ik zo nu en dan op om mijn lippen weer te voeden en lekker soepel te maken. Dit lukte ook. Maar die verpakking is echt waardeloos. Lipgloss kwam een beetje onder het dopje vandaan, hoe goed je het dopje ook dicht deed. Alles plakte er tegenaan. Op een gegeven moment werd het een rotzooi. Dus nu ligt er een Gosh-lipgloss in me auto met een keurig dop en een klein spiegeltje daaraan. Bij de tweede lipgloss was de verpakking juist oké. Het was eerst ook echt een prima glosje, waar ik heeeeel blij mee was. Maar (vraag me niet hoe) op een gegeven moment begon deze lipgloss te stinken... Er kwam gewoon een zurige geur uit de verpakking. Bah! Die ligt nu dus ook veilig in de prullenbak.

Dr. Van der Hoog - Oog Reinigingsmelk

Tja... nog zo'n product waar ik in teleurgesteld was (=weggegooid). Tijdens een van me oogleden-allergieaanvallen zocht ik mijn favoriete reingingswater, maar die kon ik dus niet vinden. Toen heb ik deze gepakt, omdat deze zacht voor je ogen zou zijn. In de periode wanneer me oogleden overgevoelig zijn, kan ik dit product helemaal niet gebruiken. Ik heb het weer deze week geprobeerd, nu mijn oogleden normaal zijn. Maar het lijkt dat bepaalde ingrediënten van dit product de huid rondom van me oogleden uitdrogen. Hoe gek dit ook klinkt, maar het voelt echt precies zo aan. Ik geloof dat ik nooit een grote fan van dit merk zal worden...

Wella - Style & Repair Mousse

Deze stond al veel te lang op de plank in mijn badkamer. Ik heb deze 3 keer gebruikt en ik vond het gewoon niet fijn. Een tijd geleden was ik op zoek naar een mousse die me haar niet zou uitdrogen (dat doen de meeste helaas wel). Style & Repair spreekt voor zich, toch? Not. Hij maakt je haar toch nog droog en volume is matig. Dus echt geen fijn product.

>>>Hmm, al met al toch nog veel teleurstellingen. Het is niet de bedoeling om hiermee te zeggen dat deze merken niet goed zijn. Enkele hierboven genoemde producten zijn gewoon niet geschikt voor mij persoonlijk. Mocht je juist iets heel anders ervan vinden, laat het dan even weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten