zaterdag 17 april 2010

Deze week opgemaakt...

Toch nog zijn het met name budget-spulletjes die deze week opgingen. Het is dit keer niet heel veel, maar wel volledig uitgetest.

Freeman - Soothing Body Lotion - Cucumber & Aloe Vera

Freeman is zo'n merk waar je veel voor weinig krijgt. Verpakking van deze bodylotion was echt enorm, een halve liter geloof ik! Ik heb er een halfjaar over gedaan om het op te maken. Niet elke dag gebruikt, maar wel zo'n 3-4 keer per week. Toen ik het kocht, ging ik voor het frisse van komkommer. En ja, die frisheid krijg je ook! Alleen vrij snel begon deze geur te vervelen. Maar gelukking is de geur ook weer vrij neutral. Perfect voor elke dag. Hydrateren doet deze lotion perfect. Lichte textuur en tegelijk tijd goede voeding van je huid. Makkelijk uitsmeerbaar en trekt snel in. Te koop bij o.a. De Tuinen.

Hema - shampoo vor droog en beschadigd haar

(afbeelding kon ik niet vinden, deze heeft een licht-oranje verpakking)
Ik heb al eerder hier over de verzorging van Hema geschreven. Maar nu is een van de laatste producten op, namelijk de shampoo. Een hele simpele variant. Het doet eigenlijk niet zo veel met je haar, behalve mild reinigen (wat trouwens ook heel belangrijk is). Mijn hoofdhuid is heel gevoelig en op deze shampoo reageerde het rustig. Goed teken! Maar nogmaals kopen? Nee, liever een paar euro meer betalen en dan toch nog een "effect" krijgen.

Victoria's Secret - Body Drink Lotion - Juiced Berry

Alle geuren van de Beauty Rush-producten van VS zijn sappig en deze was ook geen uitzondering. Zulke geuren bestaan niet in Nederland. Ik heb het bij geen ander merk nog kunnen vinden. Het is echt heeeeeeerlijk... sappig, op een andere manier kun je het niet omschrijven. Het lijkt of je de vruchten zelf proeft, het zoete en een beetje zure ervan. Deze lotion rook naar allerlei bessen, een heerlijk zomer-geur. Alsof je, net als in de reclame, een duik neemt in een zwembad gevuld met aarbeien, frambozen, zwarte bessen en alle andere heerlijkheden. Ik heb ook wel eens een bodysufflé met een andere geur gekocht, namelijk apple-tini... weet je hoe een appel-limonade ruikt? Zo was die geur ook! Ongelooflijk fris, fruitig en vol energie! Aanraders? Mushaves! Verdere eigenschappen van de body drink lotion: licht, heel makkelijk uitsmeerbaar, trekt snel in en laat je huid de hele dag soepel, zacht en heerlijk ruikend. De prijs valt trouwens ook altijd mee. Te koop bij www.victoriassecret.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten