zaterdag 10 april 2010

Fudge Sauna *review*

Dit maskertje van Montagne Jeunesse heb ik al een paar keer gehad en ik ben er nog steeds gek op. Zoet-liefhebbers opgelet!..:What?:.. Een sauna-masker met een zoete vanille geur. Diepreinigend.
..:And?:.. Die geur... het is echt ongelooflijk verleidelijk! Zo heerlijk zoet en warm. Zulke fudge-junkies als ik zullen hier helemaal wild van worden. Het is een sauna-masker. Wat houdt het in? Zodra je het op je gezicht aanbrengt wordt het warm! Heel eventjes, hoor. Het zorgt er alleen voor dat je poriën sneller open gaan. Het geeft wel een lekker gevoel. Masker ziet er bijna doorzichtig uit op de huid. Na 10 minuutjes voelt mijn huid fris aan en zijn alle poriën schoon (zelfs die op mijn neus, de lastigste in het algemeen).
Te koop bij: De Tuinen, Kruidvat, Etos etc. Let op de speciale prijzen tijdens de aanbiedingen (ik schrijf hier ook vaak over omdat je dan zulke maskertjes veel voordeliger kunt krijgen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten