zaterdag 17 april 2010

Lancôme Oscillation *review*

Gisteren was een trieste dag... mijn favoriete Lancôme Oscillation mascara ging de prullenbak in. Ik had deze vanaf de Kerst-dagen en nog steeds was het niet uitgedroogt. Maar zoals bekend, moet je mascara's niet langer dan drie maanden gebruiken... ik was er dus veel te ver mee gegaan, ik begon het ook langzaam aan me ogen te voelen. Maar zo'n goede mascara (tot op het laatste moment!) gooi je toch niet weg? Waarom ik er zo gek op ben?

Dat alle merken nu zo'n tril-mascara hebben is iedereen wel opgevallen. Ik had er eerlijk gezegd niet veel van verwacht. Wel makkelijk natuurlijk dat ie vanzelf al trilt, hoef je je hand minder te bewegen. Vanaf de eerste dag merkte ik al dat deze mascara mijn wimpers een stuk langer maakte dan alle andere. Na een maand werkte deze mascara nog beter (of ik heb toen pas geleerd hoe je er het beste mee om moet gaan). Gebruik het vanaf de wortels en verplaats het borsteltje daarna langzaam naar boven (met een beetje de welbekende zig-zag-beweging). En als ik zeg naar boven dan bedoel ik ook het boven, omhoog, naar je wenkbrauwen. Deze mascara geeft op deze manier een enorme lift-effect. Het lijkt of je eerst wimperkrultang hebt gebruikt! Je wimpers zijn mooi gescheiden, heel lang en de krul is echt super mooi. Zulke mooie wimpers krijg ik met geen een mascara (nouja, die van YSL geeft een soortgelijk effect, maar daar ben ik allergisch voor).


Ik ben heel benieuwd geworden naar de andere "tril-mascara's". Deze zijn uiteraard een stuk duurder dan de gewone mascara's (zelf die van Maybelline kost iets van 18 euro). Als mijn budget-time voorbij is, dan ga ik zeker nog een uitproberen om te kijken of het nou aan Lancôme ligt of aan de tril-functie. I'll keep you posted!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten