vrijdag 14 mei 2010

Boots (in Nederland!): kennismaking

Kennen jullie het merk Boots? Ik was ervan overtuigd dat dit merk uitsluitend in Engeland te koop was. Ik heb wel vaker gehoord hoe goed spulletjes van dit merk waren en ik droomde dus van een reisje UK.... Moet je nagaan hoe groot mijn verbazing was toen ik dit merk bij een apotheek in Houten tegen kwam! Het was eerst een normale Kring-apotheek. Maar het centrum van Houten is sinds kort vernieuwd... en nu zit er dus een echte Boots-apotheek! Hemel op aarde, werkelijk waar!


Ik stond heeeel lang te twijfelen, want ik wilde natuurlijk van alles uitproberen. Er was gezichtsverzorging, allerlei body-producten (te lekker voor woorden!) en haarverzorging. Alles zag er zoooo schattig en hebberig uit. Toen ik wegging was ik dus echt super blij en van plan om er vaker te komen! Ik heb twee spulletjes gekocht. Een goed begin, vind ik zelf. Het werd: Day Moisture Lotion Sunscreen SPF12 (ik zocht toch al een lichte moisturizer en deze bevat ook nog eens een SPF) en Natural Collection Wild Strawberry Body Cream (omdat ie er zoooo lekker pudding-en-room-achtig uitzag!). Ik kan niet wachten om beide producten uit te proberen!


Boots heeft meerdere verkooppunten in Nederland, waaronder in Amsterdam. Ik raad het echt aan om daar een keertje te gaan kijken. Het is ook nog eens een betaalbaar merk (heb voor beide producten nog geen 10 euro betaald!), dus zeker een budget-tip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten