zaterdag 8 mei 2010

Clay-ton, also MY hero! - Catrice UNL *review*

Het is, denk ik, niemand ontgaan... De hype rondom de nieuwe nagellak collectie van Catrice - Catrice Ultimate Nail Lacquers.


Ik ben wat dat betreft een laatbloeiertje, maar ook ik heb een lakje gekocht. Jaja, 1! En waarom? Bij de Kruidvat waar ik had gekeken waren beide zacht-roze varianten op. Dus toen stond ik voor een schap met allemaal felle kleurtjes... terwijl ik meer van pastel kleuren ben (ziet er anders raar uit op kantoor). De zogenaamde kopie van Chanel's Jade vond ik overigens wel erg fel. Dat werd hem dus ook niet voor mij. Meiden die juist wel van felle kleuren houden zullen deze collectie vast aanbieden. Maar goed, bij mij werd het dus maar één.


Mijn keuze viel op een kleur genaamd "Clay-ton, My Hero". Een mooie grijze kleur (yay, grijs! ik wilde al heel lang een grijze nagellak!) met het warme van beige en een klein beetje goude glitters. In de verpakking zag het er perfect uit! Het lakje zelf is best dik, maar brengt wel makkelijk aan. Qua dekking is het helemaal niet dik. Na een laagje zie je nog steeds het witte van de lengte van je nagel. Je moet de tweede laag voorzichtig aanbrengen, wil je geen kleurverschillen meer zien. Eenmaal droog zien de nagels er heel verzorgd en gelijkmatig gekleurd uit. Droogtijd is niet heel anders dan bij een gemiddelde nagellak. De kleur is opzich best mooi, ook al heb ik het liever iets lichter gehad. Alleen lijkt het of de glitters opgelost zijn bij het aanbrengen. Ik zie ze echt niet! Misschien straks in de felle zon, maar ja... daar moeten wij nog even op wachten. Toch nog een mooie, vrij neutrale kleur. Anders dan anders. Wat vinden jullie? Welke kleuren zijn volgens jullie de aanraders, die ik misschien onderschat had?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten