zaterdag 8 mei 2010

EOTD: bruin met een goud randje

Mijn look van gisteren bevat weer bruine tinten... tja, bruin is dé ultieme kleur waar je echt heeeel veel me kan en die ook iedereen staat (bij elk gelegenheid!). Maar om terug te komen op mijn look van gisteren... hier is ie dan... bruin met een goud accentje. Een frisse warme lente-look met een chic randje.


>>>How to: het is simpelet dan je denkt. Op de bewegende ooglid heb ik melkchocolade-kleur oogschaduw aangebracht (jaja, mijn lievelingkleur van TooFaced! ik zal deze wel een keer apart laten zien!). In de plooi (crease) kwam donkerbruine matte kleur(MAC). Deze heb ik uitgevaagd naar boven, bijna tot aan mijn wenkbrauw. Uitvagen/vegen heb ik ook net onder de crease gedaan, zodat de donker-bruine kleur mooi in de licht-bruine over zou lopen. Highlighter is in dit geval niet zomaar een lichte transparante kleur. Het is iets heftiger, een beetje goud-achtig (Too Faced).

Ik heb voor deze look donker-bruine eyeliner (MAC) gebruikt, omdat ik zin had in iets zachtere look. En een dubbele wing! Voor de eerste keer, maar het heeft wel wat. Toch nog veel lagen mascara (Rimmel), want anders zou het te luchtig voor mij zijn. Precies op het lijntje van eyeliner heb ik een beetje glitters aangebracht (2B). Tja, waar zou ik zijn zonder glitters.


Verder hield ik het ook luchtig: foundation met een lichte textuur, een beetje bronzer om jukbeenderen te benadrukken en daaroverheen een brons-kleurige blush. Bruin-kleurige lipgloss maakt alles af!

P.S. Ik heb echt geprobeerd om hier een filmpje van te maken, maar het is mij helaas niet gelukt. Ik ben hard een oplossing aan het zoeken, dus.. hier wordt aan gewerkt :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten