zaterdag 29 mei 2010

EOTD: kleur!

Afgelopen week had ik een uitdaging... Geen bruine oogschaduw! Ik merk dat met name de laatste EOTD's met bruine tinten gemaakt zijn. Bruin is natuurlijk een prima kleur voor casual look (vooral voor op het werk). Maar dit betekent niet dat je met andere kleuren oogschaduw geen look kan maken voor doordeweeks. En ja hoor, het is mij gelukt! Bruine oogschaduw bleef veilig opgeborgen en maakte plaats voor oranje, blauw, groen en grijs. Het resultaat....

>> Sweet sunset: goud met een vleugje oranje. Het doet me denken aan de zomer, de stranden en de romantische zonsondergangen aan zee.


>> Cool water: blue blue blue & purple. Het tegenovergestelde van de vorige look. Koude, frisse kleuren... and still cool.


>> Sheer toxic green: zomer-groen! Felle groene kleur, met een klein beetje glitter erin, omrand door smokey-donker-groen. Grasvelden, bossen, palmbomen... alles wat maar een beetje aan de groene kant van de zomer doet denken.


>> No boring grey: smokey grey with a touch of pink. Grijs saai? Helemaal niet. Grijs kan net zo neutral zijn als bruin. Grijs is ideaal voor smokey eyes, maar zonder te overdrijven is het ook prima voor een casual look. Zacht-roze als hulpkleur bij het vervagen en smokey wordt echt smokey. De simpelste en snelste (en laatste!) look van de week.

2 opmerkingen: