zondag 2 mei 2010

Hydraterend haarmasker van Montagne Jeunesse *review*

Ik heb al vaker geschreven dat ik een zwak heb voor gezichtsmaskers van Montagne Jeunesse. Ik was ook wel altijd erg benieuwd naar hun haarmaskers... maar eerlijk gezegd heb ik er niet veel van verwacht. Toen ik het soort masker moest kiezen, zag ik dat er overal serum bij zat (dus dat je twee zakjes in één hebt: masker en serum voor daarna). Toen dacht ik al van "Hé, hoe moeilijk moet het zijn om je haar er glanzend uit te laten zien... dat doen alle serms nou eenmaal!" Uiteindelijk heb ik voor hydraterende variant van het masker gekozen en ik was wel aangenaam verrast...

Het zakje heb ik gelijk in tweeën geknipt. Het zijn twee ongelijke stukken, ik moest in een soort krul knippen. Ah ja, het duurt even, maar dan heb je wel beide producten uit elkaar.


Het masker is helemaal niet dik, het lijkt een beetje op een lichte conditioner. Hiermee is het masker super makkelijk te verdelen over je haar. Bij mij ging het hele zakje er doorheen, omdat mijn haar ook best lang is. De geur is heerlijk: perzikken vielen mij gelijk op! Na een paar minuten moet je het masker uitwassen en dat ging ook heel makkelijk (je bent er niet veel langer mee bezig dan met een normale conditioner).

En toen? Zodra mijn haar iets was opgedroogd heb ik het serum aangebracht. Je hebt maar een beetje nodig en het trekt snel in. Het resultaat was geweldig! Helaas heb ik er geen goede foto van, maar ik moet toegeven... ik kon de hele dag niet van mijn haar afblijven! Het was zooooooo enorm zacht en aaibaar! Echt waar! Ongelooflijk! Het serum heeft er ook nog voor gezorgd dat mijn haar de hele dag pluis-vrij bleef (op de foto lijkt van niet, maar dit komt meer doordat ik er nauwelijks wat mee gedaan had na het wassen). Geweldig! En dat terwijl ik de hele dag buiten heb gestaan (30/4). De volgende dag zag mijn haar er nog steeds goed uit. I was impressed...


2x before & 2x after

2 opmerkingen:

  1. ik vind die maskertjes altijd zo eng in mijn haar, maar ok nu ga ik het dan eens proberen. Wat vind je van leave-in conditioners?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leve-in conditioners in het algemeen? Hmmm lastig. Er zitten wel goede tussen, maar uiteindelijk doen ze allemaal hetzelfde werk. Ik zal eens binnenkort daar uitgebreid op in gaan.

    BeantwoordenVerwijderen