zondag 16 mei 2010

Maandelijkse beauty tijdschrift?


Vandaag heb ik (voor de eerste keer!) de DA tijdschrift Luxe in de postbus gevonden. Best leuk, aangezien dit weer zo'n 20 pagina's vol make-up en verzorgingsproducten zijn! Het zou nog leuker zijn als ze dat regelmatig zouden doen. Ik ben ook altijd blij als er weer een Douglas Magazine op mijn deurmat valt. En sinds kort is er ook nog een Beauty Mag. - een klein boekje (mini formaat) dat bij verschillende tijdschriften zit (het zat bij mijn Marie Claire waar ik op geabonneerd op ben). Kortom... ik heb echt een behoefte aan een maandelijkse beauty tijdschrift, zoals het in vele landen op de planken ligt. Maar het schijnt dat Nederland niet zo'n beauty-lover-land is en daarom bestaat het hier ook niet echt. Ik hoop echt dat dit alsnog een keer gebeurt! Er zijn heus genoeg beauty-liefhebbers in dit landje, dus uitgevers... kom maar op! Het is niet alleen fijn om alle beauty-nieuwtjes te lezen, het is ook nog eens elke keer inspirerend. I WANT A BEAUTY MAGAZINE! Mee eens?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten