donderdag 13 mei 2010

Merk review: Too Faced

In merk review zal ik over enkele merken vertellen, mijn kennismaking ermee en mijn huidige mening over de producten die ik gebruikt heb (of nog steeds gebruik). In de schijnwerpers - één product met daaromheen het verhaal over het merk zelf.

Dit keer zal ik het hebben over het merk Too Faced en het product dat vandaag centraal staat is de Glamour Revoluition pallette (feestdagen 2009, de meeste kleuren nog steeds los verkrijgbaar).


>>Kennismaking: mijn eerste indruk was niet heel positief... veel kleuren, te fel, een beetje kinderachtig, en echt een beetje too much. Ik heb een keer een kleine lipgloss gekocht in een ronde verpakking. Het zag er wel schattig uit, het rook ook een beetje naar chocola (zoals op de verpakking stond), maar die smaak was heel smerig... het leek of je een hap klei in je mond nam, bah! Toen durfde ik eigenlijk niks meer van dit merk te kopen... ik zag wel mooie palletjes liggen met mooie kleuren erin, maar ja.. toch maar niet kopen. Op een gegeven moment heb ik de oogschaduw basis/primer gekocht (Eyeshadow Ensurance) en die was op zich best fijn. Mijn oogschaduw bleef lang zitten en dit product was zacht genoeg voor mijn gevoelige ogen. Heel fijn! Wel een grote tube, ik heb er echt minstens een 3/4 jaar over gedaan om die op te maken.

>>En nu?Op mijn verjaardag eind vorig jaar heb ik van mijn vriend dit fijn palletje gekregen... de Glamour Revolution... veel te roze, te fel, too much... precies hoe Too Faced overkomt. Ach ja, waarom niet proberen. Zo kon ik wel veel producten van dit merk uitproberen en misschien zou mijn mening daarom veranderen. Guess what? Het is ook inderdaad gebeurd. Ik werd verliefd!


Om te beginnen... de geur... zooooo zoet, alleen al als je het palletje open klapt! Het is niet alleen mega aangenaam, het voelt ook nog eens extra chic om bij zo'n geur jezelf op te maken! Behalve kaartjes met opmaak-tips, zit in het palletje een handig spiegeltje dat je er makkelijk uit kunt halen om als hulpmiddel bij fijnere werk (=het aanbrengen van de eyeliner) te gebruiken. Bovenin kun je blush, bronzer en lipglosjes vinden. Allemaal echt helemaal goed! Glosjes (Mirror Mirror Lip Glosses) zijn lekker vettig, zorgen goed voor mijn lippen, maar blijven niet heel lang zitten en zijn meer doorzichtig dan gepigmenteerd. Blush (La Vie en Rose) bevat kleine glittertjes, die je nauwelijks ziet. Heel fijn om aan te brengen, het geeft je een frisse uitstraling en je kunt zelf regelen hoe fel je het wilt hebben. Bronzer (Matte Bronzing Pouder).... mmm... chocolaaaaaaa... het heeft de geur en de kleur ervan... heeeeerlijk, het is mijn favoriet... je kan er heel makkelijk mee contouren, het ziet er heel natuurlijk uit. Hij is trouwens ook nog een echt helemaal mat! Dat zorgt ook weer voor dat natuurlijk effect!


>>Favorieten: de oogschaduws natuurlijk! Alles is super.. pigmentatie, structuur, blend-gehalte.. en natuurlijk weer die geur. Dit is het palletje waar mijn favoriete melk-chocolade kleur ( Milk Chocolate) uit komt (links boven)! De middelste rij met glitters vind ik niet zo goed, want de glitters bevinden zich binnen een paar minuten al op je wang. Maar de bovenste en de onderste zijn mega fijn. De bovenste rij is super voor elke dag. Milk Chocolate past in elke look, George Weezie is een prima highlighter die ik ook heb gebruikt in mijn laatste look en Boy Toy is een mooie frost-achtige rozige kleur. Op de onderste rij vind ik alle drie de kleuren even uniek: Dirt Bag, Party Girl, Neptune passen prima in een opvallende look... hoewel je Dirt Bag (de donker bruine met mini glitters) echt in elke look kan gebruiken. I love love love love it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten