zaterdag 1 mei 2010

Queens day: look 1

Oké, Konninginnendag is wel voorbij, maar ik wil alsnog de looks laten zien die ik daarvoor gemaakt heb. Het zijn er twee: een gemaakt voor Konninginnennacht en de tweede voor Konninginnendag zelf. Deze looks zullen het vast ook prima doen tijdens een avondje uit of (voor de liefhebbers) als inspiratie voor doordeweekse looks.

Let's start.. met de look van Konninginnennacht. Ik had 's middags al een oranje look en ik heb deze iets heftiger gemaakt voor 's avonds (jaja, gewoon daaroverheen, aandikken en niet helemaal opnieuw beginnen... tja, zo kan het ook hé).

>>>How to: Als basiskleur heb ik een bronze oogschaduw met glitters van L'oreal gebruikt (zie tip). Boven mijn arcadeboog heb ik matte licht-oranje oogschaduw (Yves Rocher) aangebracht om de boel te vervagen en iets meer subtiel te maken. Daarboven kwam een highlighter in een zachte romige kleur (MAC). Zwarte eyeliner (Miss Helen) langs de bovenste wimperrand en een kleine wing aan het eind. En nu de glitters/pigment om de look nog feestelijker te maken! Met deppende bewegingen heb ik bronze pigment (Sephora) op de bewegende ooglid aangebracht. Pas op dat dit niet over je eyeliner gaat. Op de onderste ooglid heb ik blauwe eyeliner (Gosh) gebruikt. Ik heb het vooral voor de wing gebruikt, net onder het zwarte lijntje, maar ook op de wimpers voor het kleur-effect. Veeeeel mascara (Rimmel) was wel nodig om deze look af te maken, omdat je wimpers met de normale twee lagen nauwelijks zouden opvallen. De look is afgemaakt met een matterende foundation, bronzer-blush met een beetje glitters erin en bruin/rode lippenstift met een beetje bruin/goude glos er bovenop.


Tip >> De holographic eyeshadow van L'oreal bevat super-veel pigment en glinstert heel mooi. Kwalitatief prima oogschaduw in hele mooie kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten