dinsdag 8 juni 2010

Bestelling Boozyshop binnen!

Ik wilde al een tijdje iets bij de Boozyshop bestellen, vooral omdat ze merken zoals NYX verkopen. Vorige week heb ik dit eindelijk gedaan en vandaag lag voor mij een pakje klaar. Wat ben ik blij! Niet alleen om NYX producten, maar ook om Sigma kwasten-set. Eindelijk! Nieuwsgierig naar wat er verder in zat?


>> Diamond Cosmetics - Cool Colors (Concrete Jungle 354)
>> Diamond Cosmetics - Matte Topcoat
>> Diamond Cosmetics - Lente Collection (Razzmatazz (350))
>> Sigma / Professional Brushes Complete (12 Brushes)
>> Lipsmackers Original Bubblegum lippenbalsem
>> Lipsmackers Shimmers Strawberry Kiwi lippenbalsem
>> NYX Cosmetics Jumbo Eye Pencil (Lime 613 en Cottage Cheese 608)
>> NYX Eyeshadow Base (White ESB01)
>> NYX Cosmetics Tinted Lip Spa (Orange Passion TLS08)
>> NYX Cosmetics Oogpotlood slijper
>> L.A. Colors - Shimmering Loose Eyeshadow (113)


En natuurlijk volgen er binnenkort reviews. Ik zal uiteraard ook de looks maken met deze producten en vertellen hoe je ze het beste kunt gebruiken.


Over de Jumbo Pencils... ik wilde eigenlijk de kleur Milk hebben, de witte die overal zo geprezen wordt, maar die was op... oplossing: een andere lichte kleur genaamd Cottage Cheese (met een beetje shimmer) en een witte oogschaduwbasis als alternatief. Ik ben erg benieuwd!

2 opmerkingen:

  1. Mooie dingen! Ik wil daar ook nog eens wat bestellen :]

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Masja Ze hebben ook echt goede merken, ik wil eigenlijk weer bestellen, maar ja :) Ik had alleen een berichtje verwacht nadat ze mijn betaling hadden ontvangen.. maar in plaats daarvan werd mijn pakje gewoon 2-3 dagen later bezorgd.

    BeantwoordenVerwijderen