zaterdag 5 juni 2010

EOTD: cool water with a pink edge

Afgelopen week heb ik enkele mooie EOTD's gemaakt. Gek genoeg heb ik ook dit keer bruine oogschaduw niet eens aangeraakt. Gewend? Of zou ik behoefte hebben aan kleur omdat het zooooo'n heerlijke weer is? ;) Maar goed, een voor een zal ik ze laten zien. Voor vandaag is het een roze-blauwe parelmoer look.

Hierbij ook gelijk een tip. Ga je veel op de foto (bijvoorbeeld tijdens een avondje uit) gebruik geen oogschaduws waar parelmoer in zit. Parelmoer weerkatst licht waardoor kleuren vervagen en lijkt het of je alleen een zilveren oogschaduw op hebt. Daarnaast vind ik dat dit effect je ogen kleiner doet lijken. Het ziet er natuurlijk wel mooi uit, maar camera houdt er niet echt van.


>>Look: roze en zilver/blauw met een beetje goude accenten.
>>How to: licht-roze shimmer-oogschaduw als basis aanbrengen vanaf je binnenste ooghoek over ongeveer 3/4 van je bewegende ooglid. Over 1/4 blauwe shimmer-oogschaduw aanbrengen en uitvagen naar boven over je arcadeboog. Onder je wenkbrauw goud/beige-achtige oogschaduw aanbrengen en mengen met de eerder aangebrachte blauwe kleur. Deze goud/beige-achtige kleur kun je ook een beetje op het midden van je bewegende ooglid aanbrengen voor nog meer licht-effect. Eyeliner, mascara and you're good to go.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten