vrijdag 11 juni 2010

EOTD: pink paradise

Dit is toch wel weer en van mijn favoriete looks. Mijn inspiratie was best wel een simpele outfit... zwarte t-shirt en fel-roze spijkerbroek met daaronder zwarte pumps. Ik zeg... rock-n-roll!Look: pink rainbow! Van lichtroze naar paars en toch nog steeds smokey. Aan het eind van de dag was deze look nog steeds prachtig.

How to: als basis heb ik het palletje van H&M gebruikt van Betty Boop. Daar zitten allemaal schattige kleuren, waar ik de roze en de paarse van gebruikt heb. Roze (vrij fel) heb ik over mijn hele bovenste bewegende ooglid aangebracht. Daarna heb ik een klein fluffy kwastje gepakt en ermee voorzichtig de paarse kleur in mijn arcadeboog aangebracht. Uitvagen op mijn wenkbrauwbot heb ik met behulp van een licht-beige/huidskleurige oogschaduw (Estee Lauder) gedaan. Je zou ook licht-roze kunnen gebruiken, maar dat vond ik anders net iets te veel roze. Wel een licht-roze highlighter net onder mijn wenkbrauw. Daarna heb ik een licht-paarse kleur (Estee Lauder) gepakt en net onder mijn arcadeboog aangebracht om de roze en de paarse kleuren mooi in elkaar te laten overlopen. Als de roze kleur hierdoor gaat vervagen, dan kun je het altijd opnieuw toevoegen. Op de onderste ooglid ook een beetje paarse oogschaduw. Eyeliner, mascara en that's it.Deze look vraagt zeker om een fel-roze lipstick. Dit is helemaal rock-n-roll. Pas op met blush, deze moet niet al te roze zijn. Het moet lief en zacht zijn, want anders kan het hard en te zoet (zelfs clownesk) overkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten