zaterdag 26 juni 2010

Fysiologische lotion van La Roche Posay *review*

Verzorging van merken die je bij de apotheken kunt kopen is echt verslavend geworden. Met zulke producten merk ik gewoon dat het echt wat doet voor mijn huid. Dus toen mijn Bioderma lotion op was, besloot ik om niet weer gelijk via internet te bestellen, maar bij een gewone Nederlandse apotheek iets te halen. Ik heb gekozen voor het merk La Roche Posay. Dit merk staat bekend om milde, effectieve producten.Mijn huid is vettig, maar ook vrij gevoelig. Ik ben dus altijd opzoek naar een lotion zonder alcohol erin. En deze Fysiologische Verzachtende Lotion is "zonder zeep, zonder alcohol, zonder kleurstof, zonder parabenen" en is ook nog eens niet comedogeen (verstopt dus niet je poriƫn). Perfect! En het is inderdaad ook een hele milde lotion. Zo mild dat het af en toe zelfs lijkt of je water aanbrengt (maar dan wel eentje die heel verzorgend en verzachtend is). Je huid gaat er niet van samentrekken, maar wordt er rustig van. Dus voor diegene die rode plekjes op de (gevoelige) huid hebben - aanrader. Na het gebruik houd je een fris en schoon gevoel over en dat is altijd prima. Wat mij betreft een top mild product, maar eigenlijk zou mijn ideale lotion zelfs iets minder mild kunnen zijn ;)

1 opmerking:

  1. What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I've discovered It positively useful and it has helped me out loads. I am hoping to contribute & aid different customers like its helped me. Good job.
    Feel free to visit my webpage keyword tools

    BeantwoordenVerwijderen