dinsdag 15 juni 2010

Leave-in (serums en creams) *review*

Ik heb al eerder hier geschreven over het gebruik van de leave-in producten (serums en creams) en hoe ze werken. Dit keer zal ik specifiek over de producten op de foto vertellen.Het doorzichtige flesje van Pact Grean Tea Polishing Glaze heb ik bij de kaper mee gekregen. Dit is echt zo'n typisch haarserum: het voelt als olie aan en je hebt er maar heel klein beetje van nodig. Zo is het volgende product ook wel, Frizz Eliminator van een van mijn favoriete merken Sexy Hair. Beide producten zijn handig in gebruik, maken je haar gelijk pluis-vrij en extra zacht. Het serum van Pact ruikt alleen ook echt naar tea tree en dit vindt niet iedereen even lekker. Maar als je een serum wilt die je haar ook nog eens tegen de hitte en UV-stralen beschermt, dan raad ik Frizz-Ease Thermal Protection van John Frieda aan. Dit is echt een top-product, vooral voor de zomer! Het beschermt je haar(kleur) en maakt het nog zachter. Pas ook met dit product op dat je er niet te veel van aanbrengt, want anders wordt je haar alleen maar vettig.

L'occitane 5 Essential Oils Serum is op dit moment mijn lievelingsproduct voor de haarpunten. Voor de haarlengte vind ik het iets te zwaar. Het is wel een serum, maar het heeft een créme-textuur. Als je er te veel van aanbrengt, dan kan je haar aan elkaar gaan plakken (als na gebruik van een gel). Dit vind ik niet prettig en daarom gebruik ik het alleen voor mijn punten (aanbrengen op handdoek droog haar). Daar is dit product perfect voor. Het laat je punten luchtig en zorgt er goed voor. Gespleten punten komen dan ook minder snel terug.

En als laatste (en ook de goedkoopste in mijn collectie) is Got2b Stijl-icoon Anti-frizz Cream. Niet alleen het flesje is leuk, maar ook de geur... koekjes! Eerst vond ik dit product helemaal niks, het had voor mij totaal geen effect. Maar ik had er, denk ik, te veel van verwacht. Als aan dagelijkse anti-pluis cream is dit namelijk prima. Een goed budget haarproduct dat fijn in gebruik is en heerlijk ruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten