woensdag 30 juni 2010

Liquid Eyeliner van BeYu

Mijn vorige eyeliner was die van de Hema (Miss Helen) en ik heb hier geen review over geschreven omdat ik er dubbele gevoelens over had. Deze eyeliner had een dik kort kwastje, waardoor je wel genoeg grip, maar ik raakte er ook steeds mijn wimpers mee. Dit was dus niet erg handig.Toen ik op zoek was naar een nieuwe kwam ik toevallig deze van BeYu tegen. Een langer kwastje leek mij dit keer een goed idee. De prijs viel ook nog mee, maar 8 euro. Omdat ik nog een bon van 5 euro korting had heb ik deze eyeliner voor maar 3 euro gekocht! En guess what... het werkt prima!Je kunt er zelfs een heel dun lijntje mee tekenen. Alles wat je maar wilt, de dikte bepaal je zelf. Het is ook een prima kwastje voor beginners. Het werkt zoooo fijn en zooo makkelijk! En als je een foutje hebt gemaakt, snel met een watenstaafje verwijderen. Dat kan omdat deze eyeliner niet gelijk hard wordt. Het is geen waterproof eyeliner en dus als het echt heel warm wordt, dan moet je er vooral niet aan zitten. Maar verder is het een aanrader. Een super goede prijs-kwaliteit verhouding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten