donderdag 17 juni 2010

Lush Charlotte Island *mini-review*

Ik vertelde al eerder dat ik laatst bij een Lush-winkel geweest ben. Daar heb ik ook enkele nieuwe producten mogen uitproberen, waaronder deze: Charlotte Island. Het ruikt heerlijk naar chocolade en het maakt je benen bruin. Ideaal toch? Want.. een heerlijk ruikende zelfbruiner is uniek.. maar een zelfbruiner is dit dus niet. Lees hoe dit product omschreven wordt:

"We weten het allemaal, lang zonnen zonder bescherming is niet goed voor je huid. Maar in- en in witte benen... Niet zo gezellig onder dat leuke rokje. Voor die situaties hebben we nu Charlotte Island! Een body make-up voor alle huidtypen die een licht tintje geeft aan je huid. Je wordt er niet oranje van, in tegenstelling zoals bij sommige zelfbruiners en het ruikt lekker, een beetje chocolade-achtig. Maar dat komt door de cacaoboter, want dat hebben we er ook in gestopt zodat het ook nog verzorgend is! Dit is geen zelfbruiner maar een body make-up, je wast het dus weer af onder de douche!"

Handig als je snel een kleurtje nodig hebt. Maar het zou niets voor mij zijn, eerlijk gezegd. Ik houd van zelfbruiners en vooral van diegene die een langdurig resultaat geven. Maar iemand anders zal dit product ongetwijfeld geweldig vinden. Ook om zijn verzorgende eigenschappen.

En dit is dus het resultaat van het testen... Zo zie je maar dat het effect van dit product gelijk zichtbaar is :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten