zondag 13 juni 2010

Lush Hair Doctor *review*

Laatst ben ik bij Lush geweest en ik heb daar een paar dingetjes gekocht. Bij de kassa heeft het meisje dat mij geholpen heeft gevraagd of er nog iets was wat ik graag wilde proberen... Hair Doctor! Ongetwijfeld! Zelf zou ik dit niet snel kopen.. want tja... bijna 30 euro voor een haarmasker gaat mij iets te ver, maar proberen wil ik wel.

Het is een klei-masker. Klei voor in je haar? Oh yeah! Het smeert vrij makkelijk uit. Het is totaal niet waterig en je knoeit er dus niet mee. Kwestie van aanbrengen op droog haar (op je hoofdhuid en haaraanzet, ik heb nauwelijks op de lengte gebruikt) en 20 minuutjes laten inwerken. Ik vond het best spannend, want klei staat bekend om het droogmaken... Maar het viel reuze mee. Klei ging, ondanks alle verwachtingen, super simpel uit mijn haar, als een soort créme. Ik heb daarna mijn reguliere shampoo en conditioners gebruikt. Toen mijn haar droog was, was het resultaat boven alle verwachtingen. Mooie, zachte, glanzende haren met meer volume en stevigheid. De tinteling van het maskertje (er zit een soort munt-achtige iets in) bleef niet alleen tijdens het wassen, maar ook daarna. Wat geeft het toch een fris en fijn gevoel! Ook heerlijk voor als je een gevoelige hoofdhuid hebt, like me. Kortom, ik ben er weg van!

Er zijn alleen twee minpuntjes... de prijs (zo'n potje is met mijn lang haar na 3-4 keer op) en het feit dat het een verse masker is (en dus kort houdbaar.. in de koelkast... dat vind ik persoonlijk altijd zo'n gedoe..).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten