zaterdag 19 juni 2010

NOTD: Concrete Jungle

Toen ik een grijs-beige kleur van Catrice, genaamd Clay-ton, My Hero kocht, was ik blij omdat ik al een tijdje grijze nagellak wilde hebben. De kleur was alleen niet echt grijs. Daarom heb ik ook voor deze kleur van Diamond Cosmetics gekozen.. echt grijs met de naam "Concrete Jungle.Dit is dan ook echt grijs. Bij een bepaald licht lijkt het zelfs blauw-achtig. Geen shimmer, een beetje glanzende finish. Dit lakje is vrij dik, maar ook wel vrij makkelijk aan te brengen. De dekking is prima. Eén laag is al eigenlijk genoeg. Droogtijd valt wel een beetje tegen, net als het aantal dagen dat ie perfect op de nagels blijft zitten (zonder topcoat): één! Daarna zie je al kleine scheurtjes bovenaan. Dus altijd een topcoat gebruiken en dat is dit de ideale grijs kleurige nagellak.

2 opmerkingen:

  1. @Axelle: vind ik ook! Al leek het aan het begin of er cemment op mijn nagels zat... raar, maar blijkbaar is deze kleur ook even wennen voor mij :P

    BeantwoordenVerwijderen