zondag 20 juni 2010

Three of a kind: mascara's

De drie mascara's op een rij... Ik houd ervan om nieuwe producten uit te proberen. Zo ook mascara's, ook al ben ik hier iets voorzichtiger mee aangezien ik vrij gevoelige ogen heb. De eerste twee mascara's liggen dan ook nog niet heel lang in de winkel. De derde is een monstertje, maar behoort al langere tijd tot een van mijn favorieten.Maybelline - The Falsies Volum' Express Mascara
Deze mascara staat vooral bekend om zijn borsteltje. Het is heel flexibel en je kunt er elke look mee creëren. Subtiele wimpers krijg je al na de eerste laag. Maar daar ben ik niet van, dus zijn twee lagen perfect voor mij. Te beginnen bij de wimpersaanzet en wimpers omhoog met het borsteltje "duwen" - zo krijg je meer lengte met deze mascara. Wimpers worden dan ook best goed gescheiden, maar mega-volume en het effect van false wimpers kun je er beter niet van verwachten. Het is geen waterproof mascara, maar zelfs na het sporten kreeg ik er geen panda-ogen van. Een prima mascara voor een redelijk prijsje van 13 euro.


MaxFactor - Lash Extension Effect (Extreme Lengthening Mascara)
Helaas was de False Lash mascara van MaxFactor uitverkocht, dus besloot ik om deze uit te proberen. False Lash staat bekend om zijn grootste borstel en deze om zijn langste borstel. Wat mij betreft heeft deze een simpele, lange borstel, niet extreem lang, maar wel makkelijk in gebruik. Voor de liefhebbers van het natuurlijke effect is deze mascara ideaal. Lange, gescheiden wimpers. Geen volume en zeker geen false wimpers effect. Ik gebruik deze mascara alleen nog voor mijn onderwimpers, voor mijn bovenwimpers heb ik namelijk behoorlijk wat lagen nodig wil ik mijn wimpers opvallend genoeg maken. Verder is het een prima mascara, niet klonterig en houdt de wimpers de hele dag goed in "model". Alleen de prijs... 16 euro.. wat mij betrefte aan de dure kant, aangezien met een paar euro extra je zelfs de volgende mascara kunt kopen.


Estee Lauder - MagnaScopic (Maximum Volume Mascara)
Als er een mascara bestaat die zonder te veel moeite extra volume kan creëren, dan is het zeker deze. Met deze mascara krijg je van die opvallende lange wimpers, waar ik van houd. Misschien is het scheiden van wimpers niet het sterkste punt van deze mascara, maar toch vind ik het een mooi effect. Alles aan deze mascara vind ik eigenlijk prima. Het borsteltje, de dikte van de mascara zelf, het feit dat je wimpers de vorm de hele dag niet zullen verliezen. De prijs is rond de 20 euro, maar wat mij betreft - zeker de moeite waard om een keer uit te proberen.


Wat mij betreft is de winnaar van deze drie toch wel de mascara van Estee Lauder. Het effect in het geheel is opvallender dan bij de rest. De mascara van Maybelline heeft een prima liftend effect, waardoor je ogen groter en opgewekter lijken. De mascara van MaxFactor heeft dit effect helemaal niet... helaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten