zaterdag 10 juli 2010

EOTD: light in the dark

Ik was zo blij toen ik het nieuwe paletje van Essence had gekocht (zie mijn summer haul) dat ik niet kon wachten om deze uit te proberen. Dit is een variatie op wat je er allemaal mee kunt.>>What: grijs met een warme touch.
>>How to: dit keer ben ik begonnen met de donkerste kleur. Grijs-bruin uit het paletje. Ik heb deze vanaf 2/3 van me bovenste ooglid tot iets over de crease aangebracht. Daarna heb ik een warme oranje/koraal-kleurige oogschaduw gepakt (van Sephora, maar de kleur uit het paletje is ook prima) en in de binnenste ooghoek aangebracht, over resterende 1/3 van mijn ooglid. Met de zachte kleur highlighter vervaag je voorzichtig alle randjes van de donkere kleur. De randen tussen de warme en de donkere kleur heb ik met de oranje kleur uit het paletje verzacht. Om deze look soft te houden heb ik op de onderste ooglid alleen oogschaduw (dezelfde grijs-bruine) gebruikt en geen oogpotlood. Op deze manier lijken mijn ogen zelfs een stukje groter. Eyeliner, mascara & there's sweetness.

2 opmerkingen:

  1. @Kelly, dank je wel :) Ik was al bang dat mijn foto's mislukt waren omdat het in het echt een stuk beter uitzag.

    BeantwoordenVerwijderen