maandag 19 juli 2010

EOTD: soft glamour

Ik heb het niet vaak... Een look meerdere keren gebruiken. Normaal houd ik van het experimenteren met de kleuren. Maar deze look is op dit moment toch echt een van mijn favorieten. Vooral als je iets subtiels op je ogen nodig hebt, dan is dit ideaal. Als ik op me werk er heel zakelijk (=serieus) uit moet zien, dan gaat dit zo.

  


>>What: een zachte beige oogmake-up met een opvallende arcadeboog.
>>How to: Ik begin eigenlijk gelijk in de crease. Pak een kleine fluffy kwastje, midden-bruine oogschaduw en breng het in de arcadeboog aan. Voorzichtig richting de wenkbrauw uitvagen en vooral concentreren op je buitenste ooghoek. Lichte (beige) oogschaduw op de bewegende ooglid aanbrengen en voorzichtig laten overlopen in de crease-kleur. Om de arcadeboog meer te definiƫren kun je ook een donker-bruine oogschaduw erin aanbrengen en goed blenden met de midde-bruine kleur. Maar om de look neutral te houden heb ik het dit keer niet gedaan. Highlighter, eyeliner (let op: bij lichte oogmake-up zie je alle oneffenheden, dus wees voorzichtig met het zwarte lijntje) en mascara maken de look helemaal af.

  

  


Simpel en het heeft toch wel iets chics. Het kost vrij weinig tijd, terwijl je het misschien niet zou zeggen. I love it. Subtiel en glamorous!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten