maandag 26 juli 2010

Make-up verwijderen +reviews

Vandaag wil ik vertellen over producten waar ik elke avond mijn make-up mee verwijder. Deze producten gebruik ik dus nog voordat ik met mijn reinigingsgel begin. Ik weet dat sommigen ook make-up met reinigingsgel verwijderen, maar het geeft mij een frisser/schoner gevoel als ik alles in stapjes doe.De Reinigingsmelk van Kruidvat heb ik heel toevallig gekocht. Ik was altijd wel nieuwsgierig naar deze verzorgingsproducten van Kruidvat in bruine potjes. Het eerste wat me hier opviel was de geur... het is echt TE LEKKER! Zo zoet, fruitig en zomers! Het zal wel de abrikoos zijn. Hierdoor is ie extra fijn in gebruik. Alleen de verpakking vind ik minder handig. Je moet er echt even aan wennen. Goed (maar voorzichtig!) schuden om een beetje melk op een wattenschijfje te krijgen. Ik moest hier ook even mee oefenen, maar nu heb ik er steeds geen problemen mee. Deze reinigingsmelk verwijdert prima alle vuiligheid en make-up van mijn gezicht. Het is ook heerlijk zacht en voedt mijn huid ook een beetje. Doordat het zo licht en lekker ruikend is, is dit echt een aanrader voor de zomer.

Essentials Sensitive van Garnier is een zachte oogmake-up remover, die ook voor gevoelige ogen geschikt is. En aangezien mijn ogen ook tot deze categorie behoren, wilde ik deze wel uitproberen. Ik houd van waterige removers zonder olie erin. Deze beviel mij daarom prima. Het verwijdert zacht alle oogmake-up, irriteert niet en laat geen olie-laagje op de huid. Ik moet zeggen, ik ben er niet weg van. Maar voor een zacht prijsje is dit een prima make-up remover voor gevoelige ogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten