woensdag 28 juli 2010

NOTD: 2true #15Achteraf ben ik blij dat dit licht blauw kleurtje van zo'n goedkoop merk is. Een soort gelijk kleurtje wilde ik al een tijdje geleden van het merk IsaDora (=duurder) kopen, maar heb het toch niet gedaan. En terecht, bleek achteraf.Zo'n blauwe gloed is toch niet mijn ding. En ik weet ook eerlijk gezegd niet of het nou aan blauwe nagellak ligt of alleen aan de licht blauwe gloed, maar ik vind het gewoon niet mooi. Bij een bepaald lichtval lijkt het nog wel zilver, maar mij valt al te vaak die blauwe shimmer op... bah... past echt totaal niet bij mij. Hoe mooi het ook in de verpakking is! Trouwens, over de verpakking gesproken... die is prachtig! Ook het dopje. Die van Catrice vind ik er heel goedkoop uitzien. Het lijkt of het dopje kapot gaat zodra je erin gaat knijpen, zo dun is ie. Maar deze is steviger, mooi mat en de hoeveelheid lak die in de verpakking zit is ook oké (niet te veel en ook zeker niet te weinig).Het lakje zelf vind ik echt wel tegen vallen. Het dekt totaal niet. Je hebt minstens 2 lagen nodig en dan nog moet je extra voorzichtig zijn met het kwastje. Ik zou het meer een glitter-topcoat noemen, dan een gewoon lakje... of gewoon een slecht dekken lakje, ja :) Droogtijd is dan wel weer best goed, binnen enkele minuten, zelfs zonder snel-droog-topcoat. Of dit lakje lang houdt - geen idee, ik heb het vandaag gedragen, maar wil het eigenlijk niet meer. Die kleur.... heb ik al gezegd dat het niet mijn ding is?Ik denk dat iedereen dit wel eens meegemaakt heeft: zo'n mooie kleur, maar in de werkelijkheid past het totaal niet bij jou. Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar de nagellakjes van dit merk. Ik denk dat ik ooit nog een kleur ga uitproberen. Voor zo'n 2 euro per lakje (te koop o.a. bij Kruidvat) hoef je het in ieder geval niet te laten.

2 opmerkingen: