zondag 25 juli 2010

NOTD: bronzed brown

In mijn eerste video (jaja) droeg ik deze nagellak en misschien is het iemand ook opgevallen. Normaal ben ik niet van de donkere nagels, maar dit keer had ik er zin in. Vooral lakjes met glitters maken mij altijd blij.

  


Dit lakje uit de zomer collectie van Catrice heet Catrice Ultimate Nail Laquer - Limited Edition - Caramé (#C02 Bronzed Brown). Het heeft een donker bruine, diepe kleur met hele fijne goude/bronzige glitters. Aangezien dit mijn derde nagellak is uit de UNL collectie van Catrice, begin ik echt te merken dat kwaliteit per kleur kan verschillen. Over deze ben ik erg te spreken. Goede dekking, semi-glanzende finish, prima droogtijd. Je moet het alleen niet zonder topcoat dragen, omdat alle "afgebroken" plekjes vooral bij donkere kleuren sneller zullen opvallen. Maar met topcoat blijft de kleur zeker 2 dagen goed zitten.

  

2 opmerkingen:

  1. Die heb ik ook. Super mooie kleur. lekker apart.
    Ik vind de nagellak van Catrice zowieso fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: inderdaad! En vooral voor zo'n prijs kun je allerlei kleuren uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen