zaterdag 31 juli 2010

NOTD: Let's Mauve On!De welbekende Ultimate Nail Laquer collectie van Catrice. Ook al ben ik er geen mega-fan van, wilde ik wel een roze kleur daarvan hebben. Ik heb bewust gekozen voor niet al te zoete roze kleur, maar voor deze paars/mauve-achtige nagellak.De kleur is inderdaad ook echt mooi. Vrij subtiel en toch best apart. Er zitten super kleine witte glitterjes in, maar die zie je nauwelijks. Alleen een beetje in de zon. Op de nagels vind ik het te simpel uitzien. Ik denk dat ik daarom niet weg ben van dit kleurtje. Het is niet mega mooi, maar wel oké, heel erg draagbaar.Het lakje dekt best goed. Twee lagen zijn zeker voldoende, het dekt dan ook zonder strepen. Het is wel een erg vloeibaar lakje, dus pas hier wel mee op voordat er een druppel op je kleding terecht komt. Droogtijd valt een beetje tegen, toch wel langer dan gewenst. Ik probeer 30-40 minuten voorzichtig met me nagels te doen totdat alles goed droog wordt. Met een topcoat blijft het lakje zeker 2 dagen op je nagels ideaal zitten.Op deze foto droeg ik ook een versier-ding op me ringvinger. Ik moet zeggen dat ik hem niet echt gelukt vind en anders had ik daar uitgebreider over geschreven. Het moet een ster voorstellen by the way... ach ja, de eerste keer.Toch benieuwd wat ik hiervoor gebruikt heb? Sjabloontje van Essence (zie haul), glitter-nagellak van Gosh en een beetje blauwe glitters ook weer van Essence (zie dezelfde haul).

4 opmerkingen:

  1. Lakje is erg mooi! Duurt wel lang eer hij droogt, zelfs met topcoat? Welke gebruik je?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Evelien: ik heb er meerdere. Misschien moest ik maar zo'n snel-droog-topcoat gebruiken. Maar ik ga liever voor eentje die de kleur langer "vasthoudt". Ik heb die van Essence gebruikt. Het vasthouden deed ie ook wel goed, alleen jammer dus van het drogen :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Nailpolicious: vind ik ook! Niet de ideale pinky kleur, maar op zich niet verkeerd voor iedere dag.

    BeantwoordenVerwijderen