zondag 4 juli 2010

NOTD: Spot On

Hier had ik al verteld over me nieuwe nagellak van Essence en dat ik bang was dat deze kleur zou tegenvallen. Natuurlijk moest ik het gelijk uitproberen... en ik moet zeggen, hij viel zeker niet tegen, vooral qua kleur.Nee, niet qua kleur, maar wel qua textuur. Het lakje is wel erg vloeibaar. Je moet oppassen dat je er niet te veel van hebt op je kwastje, want anders krijg je overal druppels. Het lagje op je nagels moet niet bescheiden zijn, anders lijkt het bijna doorzichtig. Maar met goede twee lagen krijg je een mooi glanzend resultaat.

  


Deze kleur vind ik echt super mooi. Ik had het minder donker verwacht, maar dan nog vind ik het een bijzondere kleur. Toch nog paarsig, maar ook weer niet te. Mooi, neutral, koel kleurtje. Droogtijd viel echt mee, het droogt zelfs sneller dan lakjes van OPI. Met een topcoat blijft dit lakje minstens 2 dagen goed op je nagels zitten en dat is prima voor een donkere kleur. Ik moest wel een nagel al na een dag "repareren", maar de rest bleef wel gewoon netjes zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten