dinsdag 20 juli 2010

Oatifix gezichtsmasker van Lush *review*

Ik houd van gezichtsmaskers van Lush! Het zijn wel iets luxere maskers, maar je kunt ze ook gratis krijgen (bij het inleveren van 5 lege zwarte potjes van Lush). Zo kom ik dus ook aan dit maskertje. Dit was gelijk mijn kennismaking met dit product. En ik moet zeggen... ik ben onder de indruk.Alleen al die geur... zoete havermout klinkt misschien niet als iets heerlijks, maar als je van zoetige, warme, honing-achtige geuren houdt, dan is dit zeker een musthave. Het geeft mij zoveel plezier om alleen al dit maskertje aan te brengen! Je moet er wel voorzichtig mee zijn, stukjes van dit maskertjes blijven niet super goed aan je gezicht kleven. Dus voorzichtig aanbrengen en dan 10-15 minuutjes wachten. Het resultaat: mijn huid is gevoed, er zijn geen droge plekjes en roodheden meer. Heerlijk! Je kunt dit product het hele jaar door gebruiken en het is geschikt voor elke huidstype.Van binnen ziet het er misschien niet heel smakelijk uit. Maar geloof mij, dit maskertje is het uitproberen waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten