woensdag 21 juli 2010

Shimmer-mania: Sephora Shimmer #04

Piments/shimmer/losse oogschaduw.. ik ben er gek op! Tijdens 3 voor 10 euro actie bij Sephora heb ik ze natuurlijk ook gekocht.Deze kleur kon niet onopvallend blijven. Hij is prachtig! Zo mooi bronzig en tegelijk subtiel goud. I loooove it! Ik heb deze kleur gebruikt bij al mijn oranje-achtige looks. Bij elke warme look past ie eigenlijk perfect!Het is echt meer een pigment, dan een shimmer, omdat deze een uitgesproken kleur heeft. Niet zo rijk als in de verpakking... alhoewel.. Meestal gebruik ik alle pigments/shimmers met behulp van een vochtig kwastje. Dan is het net een super-gepigmenteerd, glinsterend oogschaduw. Ik heb het o.a. gebruik in mijn koninginnennacht-look. Bij droog aanbrengen ziet het er als volgd uit...Droog ziet het er dus echt als een shimmer uit. Veelzijdig! Het is een heel fijn product om te gebruiken. Als je het voorzichtig aanbrengt, dan zullen alle glitters niet op je wang belanden. Deze pigment blijft de hele dag mooi zitten en je hebt er echt geen omkijken naar. Ook geschikt voor een neutrale dagelijkse look? Absoluut! Deze glitters voegen iets extra's toe aan elke casual look.Hier heb ik de pigment zachtjes (droog) over een andere oogschaduw aangebracht. Je ziet het bijna niet en toch is het best bijzonder. Vooral in de zon ziet het er super uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten