maandag 12 juli 2010

The scent of summer

Bij elk seizoen hoort een eigen parfum. Vooral in de zomer zijn geuren meer sprankelend en levendig, waardoor alle herinneringen die ermee verbonden worden ook intenser zijn. Afgelopen 2 jaar had ik dezelfde zomer-favoriet genaamd Calvin Klein CK IN2U (het gele zomerse flesje). Dit geurtje had ik gekocht toen ik geslaagd was voor mijn HBO, en alle belangrijke stappen die daarna zijn gemaakt doen mij er wel aan denken. De geur was fris en zoetig tegelijk. Ik dacht dat het naar zoete citrussen rook, maar een collega omschreef het een keer op als volgt: "Zonnige cocos op een tropische eiland."


Dit jaar heb ik een andere favoriet. Ik had nooit gedacht dat ik een pafrum van Givenchy lekker zou vinden, omdat ze allemaal te bitter voor mij waren. Maar deze is zooooo heerlijk! Ange Ou Demon Le Secret is een heerlijk zomers geurtje dat vrij zoet is, maar wel met een pittig accentje. Het is warm en fris, maar vooral heel verslavend. Echt een aanrader!

Dit is geen speciale zomer-parfum, zoals veel merken het uitbrengen in de zomer. Die special-summer-edition geurtjes blijven bij mij minder lang zitten en daarom ben ik er niet zo van. Als je voorzichtig met "gewone" parfums omgaat, dan kun je het ook makkelijk in de zomer gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten