vrijdag 9 juli 2010

Summer haul (Kruidvat, alweer ja!)

Oké... het is officieel... ik ben een Catrice-en-Essence-zomer-collectie-junkie. Ik ben vandaag weer langs Kruidvat geweest en ik kon het niet laten...Op de website van Lushiousbeauty zag ik een swatch van de highliter/glitter-poeder en ik was totaal niet onder de indruk. Ik heb Debbie zelfs bedankt voor de swatch omdat ik begreep dat het niets voor mij zou zijn. En toch nog voorzichtig zelf in de winkel geswatcht... ik was verkocht. Ik heb het meegenomen en ik ben er eigenlijk best benieuwd naar (of het liefde op het eerste gezicht was of dat het echt een aanrader voor de zomer is).


Dé oranje nagellak. Dat is mijn eerste. Iedereen hoort toch een oranje kleur in de nagellak-collectie te hebben? ;) Ik ben dus helemaal klaar voor zondag!


Op de website van Linda zag ik hoe mooi deze rode gloss van Catrice is. Ik moest hem gewoon hebben! En dan zat ik ook nog eens in de winkel zwaar te twijfelen tussen deze en de roze. Beide hebben zulke mooie pigmentatie en glitters (ook al zie je het niet erg duidelijk op deze foto)! Maar dit kleurtje is wel erg uniek, dus werd dit mijn favoriet.


En nog een nagellakje... nailpolish-mania-dag vandaag... maar goed. Deze wilde ik al de vorige keer graag kopen, ook al heb ik al meerdere donker bruine kleuren in mijn collectie. Maar de glitters... onweerstaanbaar! Heerlijk zomers brons!


Tussen alle mooie Unlimited-nagellakken van Catrice zag ik ook een prachtige donker blauwe... Maar blauwe nagels gaat mij even te ver, ook al vind ik de kleur prachtig (en het is weer eens wat anders). Toen zag ik dat het merk 2true ook allerlei mooie kleuren had, waaronder deze licht blauwe met lieve glitters erin. Een voorzichtig begin, niet waar? ;)


Heeeeeeerlijk, alle zomer-inspiratie... :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten