vrijdag 2 juli 2010

Summer haul (Kruidvat)

Wat een weer vandaag! Ik had ook nog eens toevallig een vrije dag en toen heb ik meteen besloten om de dag in de zon door te brengen... bij mijn ouders in de tuin! Maar eerst... zonnebrand. Je kunt met dit weer ook niet anders. Toen ik bij de Kruidvat was, zag ik wel meer leuke (budget!) spulletjes. En dit is het resultaat:Oogmake-up remover van Garnier - omdat die van mij op was. Dé zonnebrandcréme die ik gelijk vanmiddag heb gebruikt. Het is maar factor 20, maar ik smeerde me wel regelmatig opnieuw in. Ik ben niet verbrand! En deze spray is ook nog eens super makkelijk in gebruik, droogt heel snel, is niet vet en kost iets van 4 euro (terwijl de sprays van L'oreal bijvoorbeeld tegen de 16 euro zijn!). Ik heb ook een zelfbruiner van Kruidvat gekocht. Deze zou ook je huid moeten hydrateren. Ik zal nog een aparte artikel over zelfbruiners schrijven.En make-up... Het zal vast aan het weer liggen... Maar toen ik dit oogschaduwpaletjes (#01 Cockatoo) van de nieuwe collectie van Essence zag, kon ik het gewoon niet laten. Ik moet eerlijk zeggen, normaal ben ik niet zo onder de indruk van de collecties van Essence en Catrice, maar dit keer was het raak! Ik vind deze combinatie van oranje/paars echt superrrrrrrr! Kan niet wachten om het uit te proberen!Catrice had ook een heeeele mooie collecties. Opvallende, zomerse, bronzige kleurtjes. Ook de nagellakjes, geweldig! Ik heb dit keer gekozen voor een bijzondere oogschaduwkleur genaamd C03 Spiced Red. Deze zal super mooi staan bij een donkere smokey-achtige look. Jaja, de summer EOTD's volgen ;)En als laatste heb ik een donker roze kleur nagellak uit het vaste assortiment van Essence gekocht, #55 Spot On. Donker roze trekt me wel. Ik heb een keer een soort gelijke kleur van WIC op mijn nagels gehad en eerlijk gezegd vond ik het tegenvallen. Het leek een beetje paarsig en minder mooi dan in het flesje. Maar toch blijf ik oud/donker roze een prachtige kleur vinden, dus vandaar dat ik deze echt moest hebben. Ik ben erg benieuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten