zondag 4 juli 2010

Summer haul (Yves Rocher, Lush, Sephora)

Gisteren had ik een shop-dag in Den Haag met een paar meiden. Deze meiden waren helaas meer van kleren en niet zo van beauty-spulletjes. Daarom heb ik ook niet veel gekocht. Misschien maar goed ook ;)Yves Rocher verkoopt altijd goede budget producten, vooral nu er 50% korting op alles is. Ik heb een reinigingsgel en een lotion gekocht uit de serie Soin Clarifiant. Deze producten zijn voor een vettige huid die last kan hebben van onzuiverheden. Deze serie heeft zo'n medicijnengeur, daarom verwacht ik er ook iets meer van. Ik ben erg benieuwd en natuurlijk zal ik alle resultaten met jullie delen.

Ik heb ook een reinigingsgel voor mijn vriend gekocht. En toen zag ik ook nog dit lakje. Ik ben allang een fan van deze mini-lakjes en dit kleurtje had ik nog niet. Ik vond hem zoooo prachtig zomers dat ik hem natuurlijk gelijk meegenomen heb.

  


Ik ben ook nog naar Lush geweest. Wist je dat je voor 5 lege potjes een vers maskertje kunt krijgen? Dus dat had ik ook gedaan met als resultaat - dit maskertje Oatfix. Ik heb het gisteren al zelfs getest en het is een review waard! Ik heb ook een conditioner gekocht genaamd Retread. Erg benieuwd wat het daadwerkelijk voor mijn droog haar gaat doen.

En als laatste... Sephora. Ik kon gewoon niet weggaan zonder deze bodylotion. Icy Mint is echt zo'n heerlijk frisse zomer geur. Wie van munt houdt, moet deze lotion gewoon hebben. Het geeft ook een heerlijk frisse tinteling aan je huid, een musthave vooral als het zo heet is buiten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten