donderdag 8 juli 2010

Vergelijk: Catrice vs. The Bodyshop

Ik heb vandaag een look gemaakt met de nieuwe super mooie oogschaduw van Catrice, maar hier heb ik het nog later over. Deze kleur bleek trouwens ook eens een dupe te zijn van een MAC kleur genaamd Cranberry. Fijn! Maar toen ik bezig was, moest ik opeens aan een oogschaduw van The Bodyshop denken... kijk mee waarom...De verpakking lijkt wel erg op elkaar. Hetzelfde formaat, hetzelfde idee, dezelfde lichte plastic, printje aan de voorkant, bloem-afdruk in de oogschaduw zelf.Op zich niks mis mee, prima verpakking, handig in gebruik. Maar The Bodyshop was er toch wel iets eerder mee, aangezien deze collectie nog, volgens mij, van vorig jaar is. Maar goed... het gaat uiteindelijk om de kleuren en deze zijn in beide gevallen superrrrrr mooi.En toch is het best opvallend. Zelfs de achterkantjes lijken behoorlijk op elkaar ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten