zondag 18 juli 2010

Welke kleur past bij mij?

Je hebt je vast wel eens afgevraagd welke kleur oogschaduw je ogen op z'n mooist laat uitkomen en welke ondertoon concealer het beste de donkere kringen kan verbergen. De beste oplossing hiervoor - gebruik de color wheel. Ik zag laatst een filmpje op YouTube hierover en ik dacht: inderdaad, waarom moeilijk doen, als alles al bepaald is?Zo heb ik bijvoorbeeld grijs-blauwe ogen. Alle bruine tinten staan mij wel en doen de kleur er mooier uit laten komen. En om roodheden op mijn gezicht te verbergen gebruik ik vaak de groene concealer. Onthoud: het betekent niet dat als je bruine ogen hebt, dat je dan geen bruine oogschaduw kunt hebben. Juiste ondertoon en goede techniek bij het aanbrengen zullen ervoor zorgen dat elke kleur je zal staan. De kleuren in de color wheel geven je alleen een steuntje bij het uitkiezen van je kleuren... en tja, color wheel is always right ;)

2 opmerkingen:

  1. @Princes Prinkbordje : Je pakt de kleur die je hebt (dus blauwe ogen of rode vlekjes op je gezicht) en de kleur die er tegenover zit is diegene die je moet hebben. Dus net als in me voorbeeld: blauw-bruin, rood-groen etc.

    BeantwoordenVerwijderen