zondag 11 juli 2010

WK-NOTD: fruit punch

Essence kon geen beter moment kiezen om een oranje nagellak uit te brengen. Nu weet ik niet of dit een toeval is of niet, maar het blijft een mooi kleurtje (ook buiten het WK). Ik had het geluk dat ik het laatste lakje in de winkel te pakken had.

  


Het is een hele mooie oranje kleur met mini-gouden glitters die je alleen in de zon ziet. De kleur is zo subtiel en zo vrolijk dat ik er echt blij van wordt. Het is niet te fel, dus heel erg draagbaar ook voor de liefhebbers van pastel-kleurtjes.

  


Over de kwaliteit van deze nagellak ben ik ook best te spreken. Het is heel makkelijk om aan te brengen omdat het kwastje precies goed is (niet te groot, niet te klein). Dekking is prima, zelfs 1 laag ziet er al egaal uit, maar na twee lagen is het perfect. Droogtijd is beter dan bij de meeste lakjes, hier was ik het meest over verrast. Er wordt beloofd dat dit lakje langhoudend is, maar 1 dagje strand was er al aan te zien. Hoewel zand en zeewater nooit goed zijn voor je manicure, vond ik dit wel erg snel gaan. Helaas. Maar verder is het echt een aanrader, alleen al om die kleur. Nu maar hopen dat het vanavond zal helpen... ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten